Ilmainen toimitus yli 60 €:n tilauksiin

Frisbeekoutsin tarina

Frisbeekoutsi syntyi noin kaksi vuotta sitten ihmisten kiinnostuksesta ja kyselyistä frisbeegolfin opetukseen ja valmennukseen. Jatkuvasti kasvava laji näytti tarvitsevan jotakuta näyttämään lajin alkeita ja jakamaan tätä liikunnan ilosanomaa.

Nyt näin kahden vuoden jälkeen toiminta on kehittynyt ja paisunut sekä koen, että olen itse kehittynyt myös ohjaajana, valmentajana ja kuuntelijana.

 

About me

Olen siis frisbeekoutsi Eemeli Kouki. Toimin pääasiassa Varsinais-Suomen alueella ja minun kauttani voit tilata kaikkea frisbeegolfiin liittyen.

Järjestän muun muassa tapahtumia ja ohajusta sekä frisbeegolfin valmennusta erikokoisille ryhmille sekä junioreille oli sitten kyseessä kaveri-, harraste- tai työporukka. Myös yksilöopetus tai -valmennus onnistuu hyvin! 

 

Liikunta, terveys, ihmisten kanssa toimiminen ja tietysti frisbeegolf ovat erittäin lähellä sydäntäni. Liikuntaa ja urheilua olen harrastanut eri muodoissa pienestä pitäen. Viimeiset 12 vuotta olen pelannut ammatikseni lentopalloa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pelaamisen ohella opiskelen kasvatustieteen maisteriksi Turun Yliopistossa.

 

Valmennuksessa vahvuuksiani ovat erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleminen, asiakaslähtöisyys sekä positiivisuus ja iloinen meininki. Kasvatusalan- ja terveystiedon opinnot täydentävät tätä pakettia antaen valmiuksia sosiaalisessa kanssakäymisessä sekä ihmisen kehon tuntijana. 

 

  • Kasvatustieteiden yo
  • 12 vuoden kokemus ammattiurheilijana
  • Terveystiedon aineopinnot