Fri frakt för beställningar över €60

Historien om frisbeekouts

Frisbeekoutsi föddes för cirka tre år sedan ur människors intresse och förfrågningar för att lära ut och coacha frisbeegolf. Den ständigt växande sporten verkade behöva någon för att visa grunderna i sporten och dela med sig av dessa goda nyheter om träning.

Nu efter drygt två år har verksamheten utvecklats och vuxit så mycket att vi idag har tre coacher på individ- och smågruppscoachsidan och flera andra som gör event också!

Om mig & oss

Så jag är Eemeli Kouki, grundaren av varumärket frisbeekoutsi. Jag verkar främst i Norra Finlandsområdet och genom mig kan du beställa allt som rör frisbeegolf.

Tillsammans med andra tränare anordnar jag bland annat event och träning samt frisbeegolfcoachning för grupper av olika storlekar och juniorer, oavsett om det är ett kompisgäng, en hobby eller en arbetsgrupp. Individuell undervisning eller coachning fungerar också bra!

Träning, hälsa, att jobba med människor och självklart frisbeegolf ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har hållit på med olika former av träning och idrott sedan jag var barn. De senaste 12 åren har jag spelat professionell volleyboll både i Finland och utomlands. Förutom att spela läser jag till en masterexamen i pedagogik vid Åbo universitet.

Inom coaching är våra styrkor att komma överens med olika människor, kundorientering och positivitet och gladlynthet. Vårt syfte är att hjälpa dig att komma vidare i sporten – oavsett om du precis har börjat eller har spelat länge!

- Eemeli Kouki