Ilmainen toimitus yli 80 €:n tilauksiin Suomessa

Leevi Koskenniemi

Olen 25 vuotias liikunta-alan ammattilainen ja urheilija Kangasalta. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja kokonaisuudessaan liikunta-alan opintoja on kertynyt jo yli 5 vuotta. Frisbeegolfia olen harrastanut aktiivisesti vuodesta 2015 lähtien. Tällä hetkellä pelaan frisbeegolfia puoliammattilaisena kilpaillen Suomessa sekä muualla Euroopassa. Valmennusta frisbeegolfin parissa on tullut tehtyä viimeisen vuoden aikana muutaman frisbeegolfurheilijan henkilökohtaisena valmentajana. Frisbeegolfin lisäksi olen valmentanut nuoria ratamelojia useamman vuoden. Toimin myös ohjaaja kouluttajana Suomen frisbeegolf liitolla sekä Suomen melonta- ja soutuliitolla.

Vahvuuteni valmentajana on osaaminen fyysiseen harjoitteluun sekä heittotekniikkaan liittyen. Jos siis kiinnostaa hioa oma tekniikka tehokkaaksi sekä kestäväksi tai parantaa heittokuntoa muuten, niin käyhän varaamassa aika.
Leevi Koskenniemi #124354

Leevin valmennukset tapahtuvat Mäntsälän ympäristössä tai maksimissaan noin 20min ajomatkan sisällä. Pidemmistä valmennusmatkoista tai reissuista voit olla yhteydessä valmentajan kanssa aina etukäteen kysymällä.

Varauskalenteri

Leevin tunnit

Varaukset ja yhteydenotto: theleevi98@gmail.com